Cautare

13269 de rezultate pentru "accidente de circulatie in data de 08 09 09" (4.29 secunde)
In scurta vreme, circulatia scuterelor si a bicicletelor va fi interzisa in zona centrala a Craiovei, iar carutele vor avea acces limitat, conditionat de toaleta pentru cal.
Sistemul financiar traverseaza o data la 5-7 ani o criza financiara, afirma Jamie Dimon (foto), seful JPMorgan Chase. Luand in calcul acest aspect, viitoarea criza financiara ar putea avea loc in 2015.
Dupa ce au fost nemultumiti (de data aceea pe buna dreptate), de taxa de ecologizare pe care trebuiau sa o achite la frontiera, ori de taxa de tranzit pe care trebuiau sa o plateasca complet aiurea intre Romania si Bulgaria, dupa ce au protestat si pentru diverse interdictii de a circula pe anumite tronsoane, inchise pentru caderi de pietre si alte motive demne de luat in seama, soferii de TIR s-au invatat cu greva.
Procesul de aderare a Romaniei la Uniunea Europeana a inceput la 22 iunie 1995 • In octombrie 1999, Comisia Europeana recomanda inceperea negocierilor cu Romania • Dupa lungi tratative, in decembrie 2004, negocierile au fost incheiate, Comisia Europeana aprobind semnarea Tratatului in februarie 2005 • In aceasta luna, Parlamentul European a votat favorabil avizul conform caruia ieri s-a semnat Tratatul • Daca exista dovada clara ca Romania nu indeplineste cerintele de aderare in anumite domenii importante, Comisia Europeana poate cere aminarea datei aderarii pina in ianuarie 2008 Aderarea Romaniei la Uniunea Europeana este preconizata pentru 1 ianuarie 2007, ieri fiind semnat doar Tratatul de aderare, in cadrul negocierilor Romania obtinind cincizeci de perioade de tranzitie si aranjamente tranzitorii, cele mai multe perioade de tranzitie dintre toate statele din actualul val de extindere.
Pensionarii vor primi o data cu pensia cartonase care sa prezinte echivalentele dintre bancnotele vechi si noi, a declarat guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei (BNR), Mugur Isarescu, intr-un interviu acordat Agentiei Mediafax pe tema campaniei de informare privind denominarea.
Oficialii de la Bruxelles analizeaza in aceasta perioada cele mai recente informatii necesare elaborarii Raportului de monitorizare a progreselor inregistrate de Romania. Raportul va fi dat dat publicitatii de catre Comisia Europeana la 15 mai. Totusi, monitorizarea tarii noastre va continua si dupa aceasta data.
Pe langa accidentele de circulatie, soferi bauti, centuri de siguranta nepurtate si alte asemenea, de se ia cu mainile de par cand trebuie sa iasa in strada, Politia Rutiera mai are, de cateva luni, o alta "atributiune".
Ce crede seful Directiei Rutiere despre propunerile din Strategia Nationala pentru Siguranta Rutiera" Lucian Dinita:"Toata lumea se pricepe la circulatie si la fotbal..." Lucian Dinita a declarat intr-un interviu acordat Jurnalului National ca "Strategia Nationala pentru Siguranta Rutiera 2011-2020" nu modifica in nici un fel legislatia rutiera.
METEO " Cum va fi vremea in urmatoarele doua saptamani. Vezi prognoza pentru fiecare regiune a tarii/ AMPress Administratia Nationala de Meteorologie a emis luni prognoza pentru intervalul 30 noiembrie-13 decembrie. Iata cum va fi vremea in fiecare regiune a tarii:
In Banat, prima saptamana vremea se va incalzi usor de la o zi la alta, astfel incat temperaturile maxime vor atinge, in medie, 29 de grade in data de 06 iulie.
Deputatul PUR Daniela Popa se dovedeste prolifica din punct de vedere legislativ, depunand la Parlament trei initiative legislative.
Florin, de 26 de ani, lucrator in cadrul Serviciului Politiei Rutiere (SPR), implicat zilele trecute intr-un grav accident rutier, se afla in continuare in coma de gradul III. De mentionat ca tatal lui Sorin Meliu, George Meliu lucreaza pentru Serviciul Politiei Rutiere (SPR) Constanta de aproximativ 25 de ani.
De la anul, cei gasiti in neregula trebuie sa plateasca amenzi intre 30 si 50 de milioane de lei si isi vor pierde si certificatele de inmatriculare.
Cetatenii romani indreptatiti sa primeasca despagubiri in urma unor accidente de circulatie suferite pe teritoriul unui stat membru UE vor putea primi daune de la o institutie romaneasca, in cazul in care asiguratorul persoanei vinovate de accident nu achita suma respectiva in termen de trei luni.
Cand riscurile de accidentare la locul de munca nu sunt acoperite prin mijloace tehnice de protectie colectiva sau prin alte procedee de organizare a muncii, semnalizarile de securitate sau de sanatate vor salva vieti.
Cazul de fata este un exemplu tipic despre cum reusim noi, romanii, sa se complicam inutil viata. Totul pleaca de la sediul Registrului Auto Roman (RAR), filiala Galati, care nu indeplineste conditiile pentru verificarea tehnica periodica a autotrenurilor si in general a autovehiculelor cu gabarit depasit.
Mugur Isarescu a explicat ca este destul de dificil în a se face o distinctie clara între „hot money“, plasati pe termen scurt de investitori, si investitiile pe termen lung. „Banii fierbinti“ nu au depasit valoarea de trei miliarde de euro.
Aplicatia care iti arata cum sa eviti blocajele din trafic, in Bucuresti Ambuteiajele din trafic vor putea fi evitate cu ajutorul unei aplicatii disponibile pe GPS, smartphone si tableta.
Dupa moartea fostei jurnaliste Oana Dicu pe DN1, in urma unui tragic accident, prietenii sai se arata revoltati de modul in care a plecat dintre noi, mulți dintre ei ridicand problema comportamentului inconstient in trafic.
Un studiu recent, condus de catre Ministerul Sanatatii, impreuna cu Ministerul Transporturilor, arata ca 23% din accidentele de circulatie se datoreaza consumului de alcool. Rezulta de aici, ca restul de 77% se datoreaza unor jeguri de indivizi, care beau doar cafea, ceaiuri, sucuri si alte porcarii de genul asta...
google-analytics.com